1. Can I refund or return the products?

Ans. Yes you can get 100% refund you have not opened the packet or used. within 30 days of product you collect.

 

2. What is delivery time? 

Ans. You can received your products within 2 to 4 weeks.

 

3. From where products will be sent?

Ans.  Our all products will be shipped from China.


4. How can I contact you?

Ans. You can contact us via contact page, Facebook or Instagram. You will get reply within 6 hours.


5. Is it safe to pay on your site?

Ans. Yes its 100% safe because you pay via PayPal, And paypal is very secure payment method. We never capture the payment until you get the products. If in case we capture your payment and you want refund you can ask.

 

6. Can I pay via Debit/Credit Card on Paypal?

Ans. Yes you can pay from your Debit / Credit Card to our site with PayPal.

 

7. What if I don't get the product during given time?

Ans.  You can ask for refund or confirm with us sending mail.

 

8. How to use Discount Code given on Facebook, Instagram and eMail?

Ans. You can use your code at checkout page.

 

9. How secure is our payment and contact detail?

And. Don't worry at all, your payment and contact detail is 100% safe with Fashion HSK. We never sell or share with one one's data with anyone.

 

10. Do you have mobile app?

Ans. Yes we are working and very soon will share the link on site.

 

 

Search

Just added to your cart:
Qty:
Total:
Subtotal:
Excl. postage 
My Bag
Just added to your wishlist:
Excl. postage 
My Wishlist